Prijzen en informatie - WDI2018

Selamat datang di Warung Dapur IndonesiaWelkom bij Warung dapur Indonesia
thay...
Ga naar de inhoud
Getoonde gerechten zijn slechts een opsomming van de meest bekende en gevraagde gerechten. Aangezien de Indische keuken per Regio, streek, Stad en per Familie soms heelerg kan varrieren komen wij altijd graag eerst in overleg om goed af te stemmen welke smaakverwachting u heeft.

Standaard zijn onze gerechten een uitstekend smakende compromis ontstaan door meerdere gerenatie met invloeden van de Molukken tot west Java.

Ons meest verkochte pakket is de "blauwe HAP" een samenstelling van maaltijden waarvan de oorsprong ligt bij het oude marine kookboek en wat door vele KNIL en andere Veteranen zeer gewaardeerd wordt en ook doet herrinneren aan die tijd.


Vermelde prijzen zijn ter indicatie in geval van losse maaltijden. maar ook hiervoor geldt dat we graag incontact komen om een mooit samenstelling met mooie prijs kunnen overeenkomen.
uitganspunt is altijd witte rijst met evt nasi goreng, bami of gele rijst. 2 soorten vlees gerechten, 2 soorten groente gerechten en 1 vega* gerecht
-*: vega omdat tempe en tahu een origineel basis ingredient is in de Indische keuken, maar in de westerse keuken wordt gezien al vleesvervanger.

omdat er zoveel mogelijk is en te personaliseren valt hebben we geen vast prijzen en pakketen. graag verzoeken wij u contact op te nemen via info@warungdapurindonesia.com of via tel/whattsapp: 06-20032108